Necip Fazıl her yerde

Okuma Grubu Öğrencileri Lise ve Üniversiteli Öğrencilere Doğumunun 111. Yılında ÜstadNecip Fazıl’ı Anlattı.

28 Mayıs 2015 Perşembe 13:25
 Necip Fazıl her yerde


Okuma Grubu Öğrencileri Lise ve Üniversiteli Öğrencilere Doğumunun 111. Yılında ÜstadNecip Fazıl’ı Anlattı.


Milli Eğitim Müdürlüğü  ile Çorum Belediyesi arasında yürütülen ‘Doğumunun 111. Yılında Necip Fazıl Kısakürek’ etkinlikleri kapsamında farklı illerden gelen okuma gurubu öğrencileri, Hitit Üniversitesi’nde lise ve üniversiteli gençlerden oluşan topluluğa Üstad Necip Fazıl’ı anlattı.


Üstadın tarih bilinci, anlayışı ve yansımalarının anlatıldığı sunumlarda gençliğe mesajları, üstadı nasıl anlamaları gerektiği ile ilgili bilgiler verildi.


Panele Öğrencilerin yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Hitit Üniversitesi Genel sekreteri Erdal Kanık, Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Söngüt, akademisyenler ve idareciler katıldı.




Son Güncelleme: 28.05.2015 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.