O projeleri konuştular

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakülteleri’ni ziyaret ederek bazı projeleri değerlendirdi.

25 Ekim 2018 Perşembe 23:02
O projeleri konuştular

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakülteleri’ni ziyaret ederek öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret eden Alkan, üniversitenin sağlık alanına büyük önem verdiğini ve yaptığı her türlü çalışmalarla bu alanda büyümeye devam ettiğini belirterek, yeni açılan Ebelik Bölümü ile fakültedeki toplam bölüm sayısının 7’ye ulaştığını belirtti. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu sağlık personelini yetiştirme noktasında Sağlık Bilimleri Fakültemizin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen Alkan, bu yıl %100’e yakın bir doluluk oranına ulaşıldığını vurgulayarak, tüm öğretim elemanlarına gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Rektör Alkan, ikinci ziyaretini ise Spor Bilimleri Fakültesi’ne gerçekleştirdi.

Engelli bireylere yönelik sportif faaliyetler ile Oğuz Adası projesi kapsamındaki su sporları konuları başta olmak üzere ileriye dönük yapılması planlanan projelerin ele alındığı konuşan Alkan, üniversitenin pek çok ulusal ve uluslararası organizasyonlar ev sahipliği yaptığını ve aynı zamanda da önemli başarılar elde ettiğini ifade ederek, deneyimli akademik kadrosuyla Spor Bilimleri Fakültesi’nin bu konuda çok büyük katkı ve desteklerinin olduğunu vurguladı. Fakültenin spor etkinliklerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirdiğinin altını çizen Alkan, çalışmalarından dolayı tüm öğretim elemanlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.