Öğrenci yurdu için imzalar atıldı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Meslek Yüksekokulu (MYO) kampüsüne yapılacak...

03 Şubat 2015 Salı 12:18
 Öğrenci yurdu için imzalar atıldı


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Meslek Yüksekokulu (MYO) kampüsüne yapılacak 300 kişilik öğrenci yurdunun önündeki engeli kaldırmak için imzayı attı. 

Başkan Şahiner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sungurlu Meslek Yüksek Okulu kampusunun içine yapılması düşünülen 300 kişilik öğrenci yurdunun ihaleye çıkması için bizler göreve gelir gelmez hemen konunun üstüne eğilerek ilçemizin ve öğrencilerimiz için acil ihtiyacı olan öğrenci yurdunun tapu eksiklerini giderip, 11 Haziran 2014 tarihinde ücretsiz olarak tapu teslimini yaptık.

Ancak Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından İlçemizde yapılacak olan 300 kişilik yurdun Hitit Üniversitesi tarafından yapılan Sungurlu Meslek Yüksek Okulu inşaatı binaları ile üst üste gelmesi nedeniyle yurdun inşaatı başlatılamıyordu. Sungurlu Belediyesi olarak imarlı arsa uygulamasıyla İlçemize yapılacak 300 kişilik öğrenci yurdunun yapılması için önündeki tüm engelleri kaldırmış olduk" dedi.

İlçemize gelecek her yatırımın ve yatırımcının Sungurlu Belediyesi olarak yanındayız diyen Başkan Şahiner, “Bizim sevdamız Sungurlu. İlçemize hayırlı olsun. En kısa zamanda inşallah bu yurdun temelini de emeği geçenlerle birlikte atarız” diye konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 03.02.2015 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165