Öğrencilere teknik gezi

Bahçelievler İlkokulu 4. sınıf öğretmenleri Satı Serap Taşın, Canan Ulupınar ve Satı Gümüş...

28 Şubat 2015 Cumartesi 10:08
 Öğrencilere teknik gezi


Bahçelievler İlkokulu 4. sınıf öğretmenleri Satı Serap Taşın, Canan Ulupınar ve Satı Gümüş, öğrencileri için teknik gezi programı düzenledi.


Okul Aile Birliği Başkanı Hayrettin Özdemir ve velilerin de katılımıyla gerçekleştirilen gezide, Çorum Şırınga Fabrikası, Çorum İçme Suyu Arıtma Tesisi, Çorum Tıbbı Atık Geri Dönüşüm Tesisi ve Çorum çöplüğü görüldü.


Okul idaresi tarafından yapılan açıklamada, gezi için kendilerine araç tahsis eden Çorum Belediyesi’ne teşekkür edilerek, teknolojideki çalışmaların ve gelişmelerin günlük hayattaki önemi, atılan çöpler ve geri dönüşümün önemi, kullandığımız suyun nasıl arıtılarak evlerimize ulaştığı hakkında bilgi edinmek amacıyla düzenlenen gezinin oldukça verimli geçtiği belirtildi.


Gezi dönüşünde öğrencilerle birlikte arazide çiğdem toplandı.




Son Güncelleme: 28.02.2015 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.