Öğretmenlere idari izin

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, başyram ve seçim nedeniyle öğretmenlerin mesleki çalışma takvimini revize ettiklerini açıkladı

26 Nisan 2018 Perşembe 00:16
Öğretmenlere idari izin

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Ramazan Bayramı ve 24 Haziran Genel seçimleri nedeniyle öğretmenlerin mesleki çalışma takvimini revize ettiklerini bildirdi.

Müsteşar Yusuf Tekin’in Twitter’den yaptığı paylaşıma göre, öğretmenlerin mesleki çalışma takvimi bayram ve seçim dolayısıyla revize edildi. Buna göre, öğretmenler 14 Haziran Arife Günü ile 25-29 Haziran tarihleri arasında idari izinli sayılacak.

MEB Müsteyarı açıklamasında, "Öğretmenlerimizin, mesleki çalışma takvimini hem bayramlarını güzelce geçirebilmeleri hem de seçim sürecinde demokratik haklarını rahatça kullanabilmeleri açısından revize ettik. Öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarının ilk haftasını, 9-13 Haziran tarihleri arasında, görev yaptıkları okullarda, ikinci haftasını, 18-22 Haziran tarihleri arasında ise istedikleri il ve ilçelerde başvurularını yaparak yürütecekler. 14 Haziran Arife Günü ve 25-29 Haziran tarihleri arasında idari izinli sayılacaklar." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 26.04.2018 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165