Oğuzlar'da girişimcilik kursu

Oğuzlar Belediyesi Girişimcilik Eğitimi düzenliyor

06 Aralık 2017 Çarşamba 19:50
Oğuzlar'da girişimcilik kursu

Oğuzlar Belediyesi Girişimcilik Destek Programı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenliyor. Belediye Başkanı Orhan Ateş, ilçede uygulamalı girişimcilik kursu açıldığını belirterek, şu bilgiler verdi; ’’Belediyemizce ilçemiz halkına yönelik Girişimcilik Destek Programı kapsamında uygulamalı girişimcilik eğitimi açıldı.

Bu kurs için KOSGEP ile gerekli sözleşme yapılarak kursun sponsorluğunu belediyemiz üstlenmiştir. Kursiyerlerden herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Girişimcilik kursuna bugüne kadar 55 kişi müracaat etmiştir. Ancak yönetmelik gereği kursiyer sayısı 30 kişi ile sınırlandırılmış olup; Başvuru sayısı 30 kişiden fazla olduğundan 13 Aralık 2017 Çarşamba günü KOSGEB yetkilileri tarafından adaylar mülakata tabi tutulacaktır. Mülakatta başarılı olan adaylar 19-22 Aralık 2017 tarihleri arasında belediyemiz toplantı salonunda eğitim seminerine katılacaklardır.

Kurs bitiminde başarılı olan adaylara sertifikaları verilecektir. Bu sertifikalar sayesinde kendi işini kurmak isteyen adaylar KOSGEB aracılığıyla verilecek olan hibe ve kredilerden faydalanabileceklerdir. İlçemiz halkına hayırlı olsun.’’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165