Oğuzlar’dan geldiler

Oğuzlar ÇPL öğrencileri Çorum Belediyesi 15 Temmuz Müzesini ziyaret etti.

21 Kasım 2018 Çarşamba 15:35
Oğuzlar’dan geldiler

Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip Bölümü öğrencileri Çorum Belediyesi 15 Temmuz Müzesini ziyaret etti.

Çorum Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Müzesini öğretmenleri eşliğinde ziyaret eden Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip Bölümü öğrencileri 15 Temmuz gösterimini izledikten sonra fotoğraf sergisini gezdi. Ziyaret esnasında duygulan gençler Çorumlu şehitlerin heykellerinin bulunduğu bölümü gezerken şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Müzeyi çok beğendiklerini ve bir o kadar da anlamlı bulduklarını ifade eden Müdür Yardımcısı Serkan Esen, “Milli hassasiyetleri öne çıkaran,  tüyleri diken diken eden bir müze olmuş. Burada 15 Temmuz’un izlerini görebiliyoruz” diye konuştu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Oğuzlar ilçesinden gelen öğrenciler 15 Temmuz Müzesi ziyareti esnasında duygusal anlar yaşadı. Öğrencilerden Kübra Nur Gümüş, 15 Temmuzun doğru anlaşılması ve bizi milletçe birbirimize bağlaması gerektiğini söyledi. Gümüş, “Burada ki heykeller çok gerçekçi, şehitlerimizin kendi kullandıkları kıyafetlerin heykellere giydirilmiş olması da beni çok etkiledi” dedi.

Son Güncelleme: 21.11.2018 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165