Okul bahçelerine oyun alanları çizildi

Çorum Belediyesi okul bahçelerini, çocukların ders saatleri dışında da vakit geçirebilecekleri...

29 Mayıs 2015 Cuma 12:12
 Okul bahçelerine oyun alanları çizildi


Çorum Belediyesi okul bahçelerini, çocukların ders saatleri dışında da vakit geçirebilecekleri bir alan haline getirmek için çalışıyor. Bu kapsamda belediye 17 okulun hem spor sahalarının çizgilerini yeniledi hem de oyun alanı çizgileri çizdi.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Ulaştırma Müdürlüğü, Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Özejder Sosyal Bilimler Lisesi, Atatürk İlkokulu, Bahçelievler İlkokulu, Toki Şehit Şükrü Özyol İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu, Bekir Aksoy İlkokulu, 19 Mayıs İlkokulu, İstiklal İlkokulu, İsmail Kakaç İlkokulu, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Başöğretmen İlkokulu, Yavuz Sultan Selim İlkokulu, Özel Pınar İlkokulu ve Kredi Yurtlar Kurumu'nun toplam 30786 m² bahçe alanı için toplam 950 kg boya kullandı.


Çizgi çalışmalarını büyük bir merakla izleyen öğrenciler okullarının ihtiyaçlarını gideren Belediye’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


“Çocukları okul bahçelerinde çeşit çeşit oyunlar oynarken görmek bizleri mutlu ediyor” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Okulların pek çok ihtiyacını gideriyor, bahçelerini asfaltlıyoruz. Spor sahası çizgileri ile oyun alanı çizgilerini de çizerek gençlerin daha iyi ortamlarda eğlenmelerini amaçlıyoruz." diye konuştu.



Son Güncelleme: 29.05.2015 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165