Okul öncesi eğitim tanıtıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Öncesi Eğitimi Güçlendirme Projesi kapsamında güncellenen...

17 Nisan 2014 Perşembe 19:24
 Okul öncesi eğitim tanıtıldı


Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Öncesi Eğitimi Güçlendirme Projesi kapsamında güncellenen 'Okul Öncesi Eğitim Programı' tanıtımı Karşıyaka Ana Okulu'nda gerçekleştirildi. Ana Okulu öğretmenlerinin yer aldığı programda, Milli Eğitim'in okul öncesi eğitim programlarına yönelik çalışmaları ele alındı.

Karşıyaka Anaokulunda gerçekleşen etkinliğe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Kılınç, Karşıya Anaokulu Müdürü Samet Taşkın, Buharaevler Anaokulu Müdürü Proje İl Koordinatörü Ali Kabasakal ve öğretmenler katıldı.

Milli Eğitim İl Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Cengiz Kılınç, okul öncesi eğitim de 2004-2005 eğitim döneminde 103 ana sınıfı var iken şimdi 19 anaokulu ile 397 sınıfın yer aldığını ve 6 bin 468 öğrenciye ulaştıklarını söyledi.

Kılınç, 2004-2005 eğitim öğretim dönemini ikiye katlayarak, 2013-2014 eğitim döneminde Çorum'da 19 anaokulu ile 397 sınıfın yer aldığını ve 6 bin 468 öğrenciye ulaştıklarını dile getirerek, şöyle dedi; "Ana okula öğrencisini göndermeyen velilerle irtibat halinde olarak, göndermelerini sağlayacağız. Burada ki amacımız Çorum'da anaokuluna giden öğrenci sayısını daha da artırmak olacak. Milli Eğitim İl Müdürlüğü olarak bunun gayreti içindeyiz."

Tanıtım etkinliğinin sonunda ise katılımcılara ikramda bulunuldu.








Son Güncelleme: 17.04.2014 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.