Okullarda kura heyecanı

İsmail Kakaç İlkokulu'nda sınıflar kura ile belirlendi.

12 Eylül 2017 Salı 23:59
Okullarda kura heyecanı

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilkokullara yeni başlayan öğrencilerin sınıfları kura ile belirlendi.

İsmail Kakaç İlkokulu’nda düzenlenen kura öncesi konuşan Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, yeni eğitim - öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

Eğitimin temel amacının öğrencileri hayata hazırlamak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve anayasada ifadesini bulan milletimizin milli, ahlaki, insani, manevi  ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan bireyler yetiştirmek olduğunu vurgulayan Özçakır, öğretmenlere olan inancını ifade etti. Özçakır, Velilerin bu süreçte önemli sorumlulukları olduğunu hatırlatarak kaliteli eğitim için neler yapabileceklerine değindi.


Daha sonra İsmail Kakaç İlkokulu öğretmenler kurulunun sene başında oluşturduğu komisyon nezaretinde yapılan kura işlemleri gerçekleştirildi. Kura işlemleri için tüm öğrencilerin ismi kurada çekilecek olan kağıtlara yazılarak şeffaf kutular içerisine konuldu. Sınıflardaki kız ve erkek öğrencilerin dengeli dağılması için kız ve erkek öğrencilerinin isimlerinin yazıldığı kağıtlar farklı kutulara kondu. Daha sonra tüm velilerin ve öğrencilerin huzurunda komisyon huzurunda kura çekildi. Kura sonucunda 1-A, 1-B, 1-C ve 1-D sınıfı öğrencileri belirlendi.









Son Güncelleme: 13.09.2017 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.