Osmancık Fen Lisesi Meclis’te

Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi öğrencileri Ankara’ya tanıma programları çerçevesinde...

15 Kasım 2014 Cumartesi 10:54
 Osmancık Fen Lisesi Meclis’te


Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi öğrencileri Ankara’ya tanıma programları çerçevesinde AK Parti Çorum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Bütçe ve Plan Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı'yı ziyaret etti.


Bağcı, Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi öğrencilerini meclis bahçesinde karşıladı. Öğrenciler Bağcı’ya çiçek verdi.


Bağcı, daha sonra öğrencilere genel kurul salonunu gezdirdikten sonra meclisin birimlerini tanıttı. Onlara tavsiyelerde bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gezinin kafile başkanlığını Okul Müdürü Kerem Köroğlu üstlendi.


Tebrik ziyareti


Öte yandan   AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Bağcı’ya kutlama ziyaretleri devam ediyor. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi hemşerimiz Yrd. Doç Dr. Zübeyir Bulut, Bağcı’yı ziyaret ederek tebrik etti.





Son Güncelleme: 15.11.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.