Osmancık Milli Eğitim Zilsiz Eğitimde İddialı

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir ilke imza atarak zilsiz eğitim uygulamasını başlatıyor.

02 Şubat 2016 Salı 15:26
Osmancık Milli Eğitim Zilsiz Eğitimde İddialı


Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir ilke imza atarak zilsiz eğitim uygulamasını başlatıyor.

Yapılan açıklamaya göre, 2015-2016 öğretim yılının 2 yarıyılında pilot okullar olarak belirlenen Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Osmancık İmam Hatip Ortaokulunda başlatılacak olan uygulama önümüzdeki öğretim yılında ilçedeki bütün okullarda yaygınlaştırılacak.

Osmancık kaymakamı  Cemalettin Demircioğlu ve Belediye Başkanı Hamza Karataş’ın da desteklediği zilsiz eğitim uygulaması ile gürültü kirliliğinin önlenmesinin yanı sıra öğrencilerde sorumluluk blinici kazandırma , üniversite ortamına hazırlık , dikkatin dağılmaması, konsantrasyon, otokontrol, özdisiplin, özgüveni geliştirme,elektrik tasarrufu gibi katkıların sağlanması hedefleniyor.

Konu ile ilgili olarak pilot okul yöneticileri ile bir toplantı yapan İlçe Milli eğitim Müdürü Mahmut Tokel önümüzdeki öğretim yılında uygulamanın ilçe gelenlinde yaygınlaştırılacağı, öğrencilerde üniversiteye hazırlık ve zaman yönetimi bilincinin geliştirilmesini hedeflediklerini belirtti.

 

Son Güncelleme: 02.02.2016 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165