Osmancık'ta 7 Bin 674 Öğrenci Karne Aldı

Osmancık’ta 2015-2016 eğitim öğretim yılının tamamlayan 7 bin 674 öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.

17 Haziran 2016 Cuma 18:33
Osmancık'ta 7 Bin 674 Öğrenci Karne Aldı

Osmancık’ta 2015-2016 eğitim öğretim yılının tamamlayan 7 bin 674 öğrenci karnelerini alarak tatile girdi. 

Gemici İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Şube Müdürü Fuat Bozdemir, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Osmancık’ta İlçe Milli Eğitim verilerine göre okul öncesi 546, temel eğitim 4775, ortaöğretim 2353 olmak üzere toplam 7 bin 674 öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.

Kaymakam Cemalettin Demircioğlu karne dağıtım töreninde, öğrencilerle yakından ilgilenerek tatili nasıl değerlendirecekleri konusunda öğrencilerden bilgiler aldı.

Tatilde bol bol oyun oynayıp dinlenmenin yanı sıra kitap okumayı da ihmal etmemelerini isteyen Demircioğlu, öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini dileyerek yeni döneme tekrar başarılı bir şekilde girmelerini istedi.

Belediye Başkanı Hamza Karataş öğrencilerin karne heyecanına ortak olduklarını belirterek öğrencileri tebrik etti ve mutlu bir tatil dileğinde bulundu. Protokol üyeleri daha sonra öğrencilere karnelerini dağıttı.

Gemici İlkokulundaki karne dağıtım töreni sonunda “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Projesi” kapsamında ilkokul öğrencilerine bisiklet dağıtıldı. Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince, başta çocuk ve gençler olmak üzere toplumun fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Osmancık’ta çeşitli ilkokullardaki öğrencilere verilen 13 adet bisikletin dağıtımı da yapıldı. Bisiklet dağıtım törenine Osmancık Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Esra Camcı’da katıldı.

İHA


Son Güncelleme: 17.06.2016 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165