Osmancık’ta okullara ziyaret

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Osmancık’ta yatılı okulları ziyaret etti.

16 Kasım 2014 Pazar 14:53
 Osmancık’ta okullara ziyaret


Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Osmancık’ta yatılı okulları ziyaret etti. İlk olarak Osmancık Orgeneral Ahmet Çörekçi Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret eden Büyük, burada öğrencilerle sohbet etti, yatakhanelerini inceledi ve başarı durumlarını sordu. Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Kadir Songüt, Gazi Yıldırım, Yahya Çoban ve Osmancık Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere’nin de  eşlik ettiği ziyarette okul yemekleri ile ilgili bilgi alan Büyük, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. MEM heyeti ziyaretlerini  Ömer Derindere Fen Lisesi ile tamamladı.


Öte yandan her ay bir ilçede toplanarak Çorum’da eğitim sorunları ve tecrübe paylaşımı için bir araya gelen Çorum Milli Eğitim  Müdürlüğü müdür,  müdür yardımcıları ve şube müdürleri kasım ayı toplantısını Osmancık’ta gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük başkanlığında  Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya Müdür Yardımcıları Kadir Songüt, Yahya Çoban ve Gazi Yıldırım’la birlikte maarif müfettişleri başkan ve başkan yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı.




Son Güncelleme: 16.11.2014 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.