Özejder SBL’den dinleti

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi, şiir ve müzik dinletisi düzenledi.

30 Mayıs 2015 Cumartesi 09:14
 Özejder SBL’den dinleti


Özejder Sosyal Bilimler Lisesi, şiir ve müzik dinletisi düzenledi.


Geçtiğimiz Perşembe günü Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen geceyi Belediye Başkan Yardımcısı ve Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Başkanı Turhan Candan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gazi Yıldırım, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Güngör, daire amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.


Okul Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, programın açış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Belediyesi ve Dil Edebiyat Derneği olarak Özejder Sosyal Bilimler Lisesi’nden beklentilerinin büyük olduğunu ve okulun da faaliyetleriyle kendilerini yanıltmadığını ifade etti.


İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gazi Yıldırım da konuşmasında okulun başarılarından söz ederek, Özejder Sosyal Bilimler Lisesi’nin yaptığı çalışmalarla ses getirmeye devam edeceğini söyledi.


Birbirinden güzel şiirleri seslendirerek yeteneklerini sergileyen öğrenciler izleyenleri kimi zaman güldürdü, kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman da gözyaşlarına boğdu. Müzisyen Orçun Dinçer Çetin ve arkadaşlarının çalıp söylediği birbirinden güzel eserlerle renk kattığı dinleti boyunca izleyiciler doyumsuz dakikalar yaşadı.



Son Güncelleme: 30.05.2015 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.