Özel Mustafa Şimşek Fen Lisesi açıldı

Özel Mustafa Şimşek Anadolu Lisesi'nde 27 Haziran-14 Eylül 2018 tarihleri arasında kesin kayıt işlemleri başlıyor.

27 Haziran 2018 Çarşamba 22:16
Özel Mustafa Şimşek Fen Lisesi açıldı

Özel Mustafa Şimşek Fen Lisesi açıldı.

Tek Seçenek, Bil Dershanesi, Çorum Temel Lisesi, Özel Mustafa Şimşek Anadolu Lisesi gibi eğitim kurumlarının sahibi olan Mustafa Şimşek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 108 kişilik öğrenci kontenjanıyla fen lisesi açtı.

38 yıllık deneyime sahip olduklarını belirten Şimşek, yaptığı açıklamada seçkin 108 öğrenciye hayallerindeki geleceğin yolundan yürümelerinde ellerini bırakmayacağı sözünü verdiklerini söyledi.

Üçdutlar Mahallesi Ilıca 1. Sokak No. 13 (Adil Candemir Parkı civarı) adresinde faaliyet gösteren okulda 27 Haziran-14 Eylül 2018 tarihleri arasında kesin kayıt işlemleri yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-06-28 09:30:20

Şehir merkezine okul açılmasın bu açılan özel okulların bahçeleri yok okul ögrencileri mahalle aralarında sigara içmek için komşu apartmanlara giriyorlar buda şehrin güzelligini bozuyor mahalle araları okul bahçesi gibi oldu