Özel Pınar başarıya kilitlendi

Özel Pınar Koleji 8. sınıf velileriyle yapılan değerlendirme toplantısında, I. TEOG sınavına yönelik yapılan çalışmaların...

11 Mart 2014 Salı 18:24
 Özel Pınar başarıya kilitlendi

Özel Pınar Koleji  8. sınıf velileriyle yapılan değerlendirme toplantısında, I. TEOG sınavına yönelik yapılan çalışmaların yerinde olduğu ve atılan adımlarla II. sınavda daha başarılı sonuçlar alınacağı vurgulandı.


‘Özel Pınar TEOG sınavında Çorum 1. si oldu’

Toplantının açılış konuşmasını yapan Özel Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, I. TEOG sınavında Özel Pınar öğrencilerinin özel ve devlet okulları arasında birinci olduğunu belirterek, başarıda emeği geçen öğretmenlerine ve velilerine teşekkür etti.

Başarının tesadüfle elde edilmediğini belirten Alpoğlu, kazanım merkezli eğitim programı uyguladıklarını, sürekli olarak konu ve kazanım analizlerinin hazırlandığını, hafta sonu okul dershanesi uygulamasıyla kazanım pekiştirme çalışmaları yaptıklarını ve birebir takviyelerle istenilen sonuca ulaşıldığını söyledi.


İkinci sınav için hazırlık

Kazım Alpoğlu, iki aşamalı olarak uygulanan TEOG sınavının yalnızca ilk aşamasının tamamlandığını, ilk sınavdaki başarının ikinci sınavla taçlandırılması gerektiğini, planlanan çalışmalar çerçevesinde konuların ve kazanımların tamamlanmakta olduğunu, geçmiş konu tekrarlarının yapıldığını ifade etti. Alpoğlu, Kalan sürenin verimli şekilde geçirilmesi için rehberlik servisinin de devreye sokularak, bireysel ve grup rehberlik çalışmaları yapılarak öğrenci motivasyonun yüksek tutulduğunu kaydetti.


Sınav sonrasına dikkat

Çalışmaların II. TEOG sınavıyla sonlanmayacağına dikkat çeken Alpoğlu, sınav sonucunda mayıs ayı içerisinde III. yazılıların yapılacağını, öğrencileri okula devamının sağlanması gerektiğini, sınav maratonunda yorulan öğrencilerin elde edeceği başarının da bir kutlaması olacağını, öğrencilere yönelik etkinlikler düzenleneceğini dile getirdi.




Son Güncelleme: 11.03.2014 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165