Özel Pınar başarıya odaklandı

Pınar Koleji 2013-2014 eğitim –öğretim yılının ilk genel veli toplantısını geçtiğimiz cumartesi günü anasınıfı-ilkokul ve ortaokullarla...

04 Kasım 2013 Pazartesi 19:40
 Özel Pınar başarıya odaklandı


Pınar Koleji 2013-2014 eğitim –öğretim yılının ilk genel veli  toplantısını geçtiğimiz cumartesi günü anasınıfı-ilkokul ve ortaokullarla; pazar günü Anadolu Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesiyle gerçekleştirdi.  

Velilerin  yoğun katılımının sağlandığı  toplantıda, ilk olarak sınıf öğretmenleri    velilere genel bir değerlendirme yaptı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda sınıfların başarı durumları hakkında veliler detaylı olarak bilgilendirildi. Ardından branş öğretmenleri velileri, sınıflarla ilgili olarak detaylı bir biçimde değerlendirdi.

İlkokul öğrencilerinin velileriyle yapılan toplantıda miniklerin başarı durumu velilerle paylaşılarak başarıyı artırmak için izlenecek yollar paylaşıldı.

Ortaokulda 8.sınf öğrencilerinin velileri SBS hakkında bilgilendirildi. Not sisitemiyle ilgili bilgiler verildi. Geçmiş yıllar ve bu seneki notların öneminden bahsedildi. İkinci kademedeki branş öğretmenleri de sınıfları ve öğrencileri tek tek değerlendirdi. SBS’de derece yapmayı hedefleyen bir sınıfla karşı karşıya olunduğu ifade edilerek velilerin de takibinin önemli olduğu vurgulandı.

Pınar Koleji Anadolu Lisesi öğrenci velileri sınıf öğretmenlerinden genel değerlendirme aldıktan sonra branş öğretmenleri ile birebir görüşmelere geçti. Özel Pınar Anadolu Lisesi’nde okumanın ayrıcalık gerektirdiği, bu nedenle öğrencilerimizin bu ayrıcalığı başarılarıyla süslemeleri gerektiği velilere ifade edildi.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci velilerine okul rehber öğretmeni Murat Akdağ tarafından hemşirelik bölümü  dersleri ve mezun olduktan sonra üniversitelerde  ek puan alınan bölümler, sınavsız geçiş ve YGS de 9. sınıf derslerinin önemi  konusunda bilgilendirme yapıldı.  Öğrenci velilerine çocuklarının gelecekte alacakları mesleki olanaklar ve faydaları da  velilere  aktarıldı.

Özel Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, hafta sonu yapılan veli toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi; “ Velilerimizin yoğun ilgisi bizleri son derece mutlu etti.  Bu ilginin bütün yıl boyunca devam etmesini temenni ediyoruz.

ailenin önemli bir parçası. Çocuklarımızın başarısı hepimizi onurlandıracak Ancak bu başarı ilgisiz ve sevgğisiz elde edilemez. Öğrencilerimize yakından ilgi gösteriliyor, sevgi dolu bir ortamda filizleniyorlar.”




Son Güncelleme: 04.11.2013 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165