Pınar Koleji Geziyor-Öğreniyor

Pınar Koleji Lise öğrencileri, 4 günlük Antalya ve Konya gezisini tamamladı.

04 Mayıs 2016 Çarşamba 11:58
Pınar Koleji Geziyor-Öğreniyor

Pınar Koleji Lise öğrencileri, 4 günlük Antalya ve Konya gezisini tamamladı.

Okul müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre,  9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerinin katıldığı gezi Okul Müdürü Sadık Genç’in kontrolünde gerçekleştirildi.

Gezinin ilk gününde, üniversiteleri yerinde görmek ve tanımak amacıyla Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi ziyaret edildi. Üniversitenin tanıtım ofisi görevlileri tarafından yapılan görsel ve sözlü şeklinde yapılan tanıtımın ardından başta Hukuk Fakültesi olmak üzere çeşitli fakülteler ziyaret edildi. Hukuk Fakültesinde temsili mahkeme salonu ziyareti sonrası kampüs içini gezen öğrenciler üniversite hayalleri ile oradan ayrıldılar.

Daha sonraki günlerde Düden Şelalesi, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası gibi görsel ve tarihi güzellikleri olan yerleri gezen öğrenciler, buralarla ilgili olarak bilgi sahibi oldular.

Gezinin son gününde ise Konya şehri gezilerek, Mevlana Müzesi ziyareti sonrası Çorum’a dönüş yapıldı.  Birbirlerini okul dışında da tanıma fırsatı bulan öğrenciler gezi sırasında güzel vakit geçirirken son sınavlar öncesi moral depolamış oldular.

Son Güncelleme: 04.05.2016 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165