Pınar’dan eğitime merhaba

Pınar Koleji 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına büyük bir coşkuyla başladı.

16 Eylül 2013 Pazartesi 18:27
 Pınar’dan eğitime merhaba


Pınar Koleji 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına büyük bir coşkuyla başladı. Açılış töreni velilerin ve öğrencilerin eşliğinde gerçekleştirildi.

Açış konuşmasında yıl boyunca öğrenci ve velilerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgi veren Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Pınar’ın yenilen yapısı ve güçlü kadrosuyla hedefe ulaşacağını ifade etti.

Alpoğlu, konuşmasında pınar kolejinin kuralları açık ve net olan bir okul olduğunu belirterek, Bu anlamda Pınar Anayasasının oluşturulup, kitapçık haline getirildiğini, öğrenci ve velilerimizin uymakta ve uygulamakta itinalı davranmaları gerektiğini söyledi. Böylelikle okulda disiplinin kendiliğinden sağlanacağını, başarının da emin adımlarla onu takip edeceğini dile getirdi.

Okunan şiirlerin ardında başarılı bir yıl geçirilmesi temennisiyle programa son verildi.





Son Güncelleme: 16.09.2013 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165