Rektör Ahlatcı için ne dedi?

İşadamı Ahmet Ahlatcı, üniversitede tefriş ettirdiği ve adının verildiği laboratuvarın açılışını yaptı.

17 Mayıs 2018 Perşembe 11:29
Rektör Ahlatcı için ne dedi?

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Fen Edebiyat Fakültesi’nde laboratuvar tefriş eden işadamı Ahmet Ahlatcı’yı övdü.

Ahlatcı tarafından tefriş ettirilen ‘Ahmet Ahlatcı Araştırma Laboratuvarları’nın açılışı önceki gün gerçekleştirildi. İşadamı Ahmet Ahlatcı, üniversitede tefriş ettirdiği ve adının verildiği laboratuvarın açılışını yaptı.

Törende konuşan Rektör Alkan, “İlimizde pek çok yatırıma imza atan Çorum sevdalısı hemşehrimiz Ahmet Ahlatcı, aynı zamanda Üniversitemiz Fizik Bölümü’nün bir mezunudur. Bir çok alanda faaliyet gösteren şirketlerin yönetimine ek olarak hiçbir dersi kaçırmadan, her sınavı başarıyla tamamlayarak ötelenmiş olan mezuniyetini gençlere örnek olarak gerçekleştirmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Mezun olduğu bölümün yanı sıra Antropoloji Bölümü’ne de modern bir laboratuvar kazandırma isteğini büyük bir mutlulukla görmekteyiz. Kendisine ilimiz ve Üniversitemiz adına teşekkür ediyor, sahip olduğu faklı vizyonun ilimize hep yansımasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ahlatcı’nın katkılarıyla Antropoloji Laboratuvarı kullanıma hazır hale getirilirken, Fizik Laboratuvarı da kısmen revize edilmiş oldu.

Son Güncelleme: 17.05.2018 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.