Rektör'den iyi haber!

HİTÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'ne öğrenci alınması için hazırlıklarını sürdürüyor

22 Ocak 2018 Pazartesi 09:07
Rektör'den iyi haber!

HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

Görüşmede Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Avşar Karabaş, fakülte akademik ve idari personeli hazur bulundu.

Görüşmede Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin mevcut durumu ile geleceğe yönelik projeksiyonları ele alınırken, Rektör Alkan, söz konusu fakültenin eğitim faaliyetlerine başlayabilmesi için öğretim elemanı temini noktasında önemli gelişmelerin kaydedildiğini, ayrıca en kısa zamanda öğrenci alınabilmesi için gerekli tüm hazırlıkların büyük bir hızla devam ettiğini dile getirdi.

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ne sürekli yeni öğretim elemanlarının kazandırıldığını vurgulayan Alkan, alanında yetkin, nitelikli öğretim elemanlarını çekme noktasında yapılan gayretlerin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

HİTÜ’nün tüm birimlerinin şehirle bütünleşmesi gerektiğinin altını çizen Alkan, bu noktada Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin de özellikle kentin sanatsal gelişimi noktasında üzerine düşeni yaparak şehirle bütünleşeceğine inandığını dile getirdi.

Son Güncelleme: 22.01.2018 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Avşar 2018-02-05 10:17:45

Çorum"umuz için çok güzel bir gelişim. Basarilarinizin devamını dilerim .