Rektör deneyimlerini aktaracak

Aday öğretmenler Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ıh birikim ve deneyimlerinden faydalanacak

14 Ocak 2018 Pazar 17:15
Rektör deneyimlerini aktaracak

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Tophan, Kınık Ortaokulu Müdürü ve Aday Öğretmen İl Koordinatörü İbrahim Işık ile aday öğretmenler Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, merkez ve ilçelerde görev yapan aday öğretmenleri yetiştirmek üzere MEB tarafından hazırlanan programlar çerçevesinde okul dışı etkinlikler yaptıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Fatih Tophan ve Aday Öğretmen İl Koordinatörü İbrahim Işık, bu kapsamda gerçekleştirilen faaliyetlerde kurumsal işleyiş hakkında bilgi edinmek, mülki ve disiplin amirleriyle iletişim ve etkileşimde bulunmak gibi kazanımlar hedeflediklerini belirttiler. Söz konusu ziyaretle, Tophan ve Işık, merkez ilçede göreve başlayan öğretmenlere Alkan’ın bilgi ve tecrübelerinden faydalanma imkanı bulmalarını, aday öğretmenlerin kamusal çalışmalara ilişkin olarak kurumsal hedefler ve çalışma ortamı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını amaçladıklarını ifade ettiler.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Alkan, her kesimle birlikte çalışmaktan onur ve mutluluk duyduğunu, geleceğimizin teminatı olan öğrencileri yetiştirme konusunda çok büyük bir görevi üstlenen öğretmenlere bilgi ve deneyimlerinden yararlanmaları noktasında her zaman yardımcı olmaya ve iş birliklerine hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 14.01.2018 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.