Rektör güzel haberlerle geldi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip'i ziyaretinde güzel haberler verdi.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 00:45
Rektör güzel haberlerle geldi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan beraberinde Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil, Yapı İşleri Daire Başkanı Hasan Baylavlı, Genel Sekreter Erdal Kanık’la İskilip’e geldi.

Belediye Başkanı Recep Çatma’yı ziyaret eden Rektör Alkan, Belediye tarafından kaba inşaatı tamamlanan İskilip Meslek Yüksek Okulu inşaatının bitirilme ihalesinin 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Ziyarette Kaymakam Harun Reşit Han, Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nurettin Tanay ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Derici de hazır bulundu. Belediyeyi ziyaretin ardından Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kaymakam Harun Reşit Han, Belediye Başkanı Recep Çatma ve beraberindekiler Meslek Yüksekokulu’nun yeni bina inşaatında incelemelerde bulundular.

ATT PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALINACAK

Binanın bu aşamaya gelmesinde yoğun gayret sarf eden Belediye Başkanı Recep Çatma’ya teşekkür eden Alkan, okula Acil Tıp Teknisyenliği (ATT) programının kazandırıldığı ve 2019 yılında öğrenci alımına başlanacağı müjdesini verdi.

HALK EĞİTİM VE EMNİYET ZİYARETİ

Alkan, inşaattaki incelemelerin ardından Alkan İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezine nezaket ziyaretinde bulunarak üretim hakkında HEM Müdürü A. Faruk İmal’den bilgi aldı ve reyonları gezdi.

Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Alkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erol Karasu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

REKTÖR’E TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Recep Çatma, yaptığı açıklamada şöyle dedi;“Kaba inşaatın başlangıcından bitimine kadar kendilerine destek olan, bitiminden sonra inşaatın tamamlanması için yoğun gayret gösteren, bizlere her zaman destek olan Hitit Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Reha Metin Alkan hocamıza teşekkür ediyorum. Bugün gelişlerinde hem okulumuzun ihale tarihini hem de yeni bölüm müjdesi vermesi bizleri onurlandırmıştır. Katkı ve desteklerinden dolayı kendilerine şahsım ve İskilip halkı adına şükranlarımı sunuyorum.”

Son Güncelleme: 11.08.2018 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-08-11 20:06:45

Sonuç ilçe eriyor. Bina hazır bu sene 10 12 bölüm açılsa öğrenci alımı olsa.
2019 ilçe eridi.
Halk eğitimin eskiden ciroya nasıldı şimdi hiç habere bile çıkmıyor.
Bakanlıkların gözdesi idi.

Tosya İskilip Yolu ne zaman başlanacak.
Birdaha sene olmaz diğer sene
Hak ediyoruz demekki umut ışığı bekliyoruz doktor beklenildiği gibi