Rektör konseyi topladı

Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında toplandı.

25 Kasım 2014 Salı 13:26
 Rektör konseyi topladı


Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında toplandı. Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Genel Sekreter Erdal Kanık, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer Çırak ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Özden de  hazır bulundu.


Eğitsel ve bilimsel çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, hemen her alanda tüm paydaşları ile daha ileriye hızlı ve emin adımlarla ilerleyen üniversitenin, öğrencilerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerine de büyük destekler verdiğini belirtern Rektör, öğrencilerin bu destekler sonucunda ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza attığına dikkat çekti. Alkan, öğrenci taleplerinin/sorunlarının paylaşılması ve doğrudan idareye ileterek en kısa sürede çözüme kavuşturulması açısından Öğrenci Konseyi’ni çok önemsediklerini kaydetti.


İleriye dönük yapılan çalışmalarda, karar mekanizmalarında öğrencilerin de yer almalarının önemini vurgulayan Rektör Alkan, proje bazlı adaylık,  şeffaf ve profesyonel bir seçim süreciyle Öğrenci Konseyi’nin güzel bir ortamda demokratik koşullarda oluşturulduğunu belirterek, sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


Bugüne kadar gerçekleştirdikleri ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Öğrenci Konseyi, vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.





Son Güncelleme: 25.11.2014 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.