Rektör Salim Savcı’yı ağırladı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Fizik-Kimya öğretmenliğinden emekli olan...

20 Ocak 2015 Salı 10:15
 Rektör Salim Savcı’yı ağırladı


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Fizik-Kimya öğretmenliğinden emekli olan Salim Savcı'yı üniversiteye davet etti.


91 yaşındaki eğitimci yazar Salim Savcı'yı odasında bizzat karşılayarak elini öpen Rektör Alkan, Savcı'yı ağırlamaktan kıvanç duyduğunu söyledi.


Rektör Alkan, Savcı'nın ‘Öğretmenim ve Öğretmenler Günü’ adlı 67. kitabının eline geçtiğini ve okuduğunu belirterek "Siz Çorum için önemli bir değersiniz" dedi.


Savcı da davetten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Hitit Üniversitesi Rektörü olarak çok önemli işler başardınız, çok güzel projelere imza attınız. Sizin bir kişiliğiniz var. Siz başkasıyla değil, kendinizle yarışıyorsunuz. Bu başarılarınız azimli çalışmanızın eseridir.” diye konuştu.





Son Güncelleme: 20.01.2015 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2015-01-20 11:31:20

"rektör salim savcı'ya ağırladı." cümlesindeki yazım hatasını bulunuz :)))))))))) savcı'yı desek olmaz mı edebiyat fakirleri ?