Rektör Tıp Fakültesi'ne teşekkür etti

Rektör Alkan Tıp Fakültesi öğretim elemanlarıyla bir araya geldi

19 Ekim 2017 Perşembe 10:30
Rektör Tıp Fakültesi'ne teşekkür etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Tıp eğitiminin Çorum’da başlatılması ve gerçekleştirilen pek çok başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek amacıyla Tıp Fakültesi öğretim elemanlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 


Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mete Dolapçı ve Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ile fakülte öğretim elemanları katıldı.


Tıp Fakültesinin bu yıl 62 öğrencisiyle eğitime başlamasının büyük bir gurur ve mutluluk tablosu olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, başta bulunduğu il, sonra bölge, sonrasında ülke  ve nihayetinde tüm insanlığa katkı sağlamak misyonuyla hareket eden Hitit Üniversitesi’nin Tıp Fakültesindeki 113 öğretim elemanıyla sağlık alanında önemli gelişmeler kaydettiğini vurguladı. 


Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın koordinasyonunda gerçekleştirilen ve Türkiye’ye örnek olan afiliasyon sonucunda sadece Çorum’daki değil çevre illerden gelen hastalara da hizmet veren T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çok önemli başarılara imza attığını belirten Alkan, öğretim elemanları, alanında uzman hekimler ve sağlık ekibinin olağanüstü gayretleriyle hemen her türlü branşta çok sayıda operasyon ve tedavi yapıldığının altını çizdi.


Rektör Alkan, her geçen gün hızla büyüyen Tıp Fakültesi  bünyesinde başarılı çalışmaların her alanda artarak devam edeceğine inandığını belirterek öğrencilerin Çorum’a kazandırılmasındaki gayretlerinden ve yapılan başarılı çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.  






Son Güncelleme: 19.10.2017 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165