Rektör’den mezun olduğu okula ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ileMilli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 24 Kasım...

25 Kasım 2014 Salı 11:22
 Rektör’den mezun olduğu okula ziyaret


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ileMilli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Atatürk İlkokulu öğretmenleri ile bir araya geldi.


Alkan ve Büyük’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Rüştü Çağdaş, “Rektör Prof. Dr. Alkan’ın okulumuzdan mezun olması bizleri ayrıca onurlandırıyor” dedi.


Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise, eserlerinizin başarısı bizleri gururlandırıyor. Mum gibi etrafına ışık saçan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü kutlar nice sağlıklı yıllar dilerim” diye konuştu.


Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, pek çok farklı trendin yaşandığı 1980’li yılların zorlu dönemlerinde, o günkü adıyla Atatürk Ortaokulu’nda aldığı kaliteli eğitimin hayatını şekillendirdiğini belirterek, “Sizlere minnettarım. Bu güzel gününüzü kutlar, hayırla daha güzel öğrencilerin yetişmesine vesile olacak değerli çalışmalar yapmanızı dilerim. Çocukluğumu yaşadığım böylesi özel bir yerde, böylesi bir ortamda bulunduğum için teşekkür ederim. Okul ana hatları ile hala aynı. Binadan ziyade içerisinde yapılanlar önemli.” dedi.


Öğretmenlerinin ve bulunduğu çevrenin verdiği değerli destekler için teşekkür eden Rektör Alkan, eğitilmiş insan ihtiyacına dikkat çekerek “Onun da ana kaynağı siz değerli öğretmenlerimizsiniz. İnşallah, dünyayı şekillendiren, dünyada söz sahibi öğrencileri hep birlikte yetiştiririz. Üniversitemiz işbirliği konusunda her zaman hazır.” dedi.


Program Atatürk İlkokulu öğretmeni Resul Çakıcı’nın ‘Ben Öğretmenim’ isimli şiirini okumasının ardından sohbetle devam etti.




Son Güncelleme: 25.11.2014 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.