Resmi yazışma semineri

Belediye personeline seminerler devam ediyor

13 Ekim 2017 Cuma 12:33
Resmi yazışma semineri

Çorum Belediyesi, personeline yönelik eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Belediye Konferans salonunda İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Alaaddin Kahraman tarafından verilen seminere, birim müdürleri ve diğer kamu kurumlarının personeli de katıldı.

İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Alaaddin Kahraman, belediyelerde risk yönetimi nasıl oluşturulmalı, risk yönetiminde kimler sorumluluk almalı, neden f klavye kullanmalıyız, resmi yazışma kuralları, mevzuat uygulamaları, yerel yönetimlerde haberleşme kodları uygulamaları, elektronik imza, belge-bilgi güvenliği ve e-belediye konularında bilgiler verdi.

Kahraman, “Mevlana’nın da dediği gibi ‘İyiyi ara, doğruyu ara, güzeli ara, ama kusur arama’ sözünden yola çıkarak empati kurmalıyız. Ürettiğimiz bilgi ve belgeyi, kendimizin ihtiyacı varmış gibi yaptığımızda çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Biz iyiyiz ve daha iyi olmak için de planlayıp, uygulayıp, kontrol edip önlem alarak başaracağız” dedi.







Son Güncelleme: 13.10.2017 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.