Salonda duygu dolu anlar

İskilip'te 15 Temmuz demokrasi günü programı düzenlendi

04 Ekim 2017 Çarşamba 00:39
Salonda duygu dolu anlar
İskilip Ebussuud Ortaokulu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.

İskilip Öğretmenevi’nde düzenlenen programa İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Recep Çatma ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan program Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti. 15 Temmuz Gazisi Eşref Çelik FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi gecesini anlatırken, salonda duygulu anlar yaşandı.

Ebussuud Ortaokulu öğrencileri tarafından slaytlar eşliğinde 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesini anlatan şiirler, yoğun ilgi görürken o gece vatanı için şahadete eren şehitlerin fotoğrafları perdeye yansıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanlara daveti ve darbecilerin mağlubiyeti kısa film ile etkili bir biçimde anlatıldı. Bir öğrenci tarafından slayt eşliğinde okunan 15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit edilen Astsubay Ömer Halis Demir’in anısına yazılan “30 Kuş” şiiri salonda bulunanlara ihanet gecesini tekrar hatırlattı.

Program, darbe girişimi gecesini anlatan görsellerden oluşan fotoğraf sergisinin gezilmesinin ardından sona erdi.



Son Güncelleme: 04.10.2017 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.