Satrançta yarıştılar

Sungurlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Satranç turnuvasında derece girenler belil oldu.

22 Nisan 2014 Salı 18:12
 Satrançta yarıştılar


Sungurlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Satranç turnuvasında derece girenler belil oldu. 58 öğrencinin katıldığı turnuva 5 tur üzerinden yapıldı.

Kız ve erkek öğrencilerin ayrı kategoride değerlendirildiği turnuvada Genç erkekler kategorisinde Haydar Öztaş Anadolu Lisesi öğrencisi Ertan Kayretli birinci olurken, Anadolu Lisesi öğrencisi Sinan Katlanç ikinci, İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mustafa Karakuş üçüncü ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Yasin Altundal dördüncü oldu.

Genç kızlar kategorisinde ise Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Rabia Ustaoğlu birinci olurken, Anadolu Lisesi öğrencisi Dönüş Doğan ikinci, Kız Meslek Lisesi öğrencisi Dilek Nergizci üçüncü ve yine Kız Meslek Lisesi öğrencisi Melek Nergizci dördüncü oldu.

Küçük erkekler kategorisinde Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Berat Kesimci birinci olurken, İsmetpaşa İlkokulu öğrencisi Erciyes Atalay ikinci, İsmetpaşa İlkokulu öğrenci M.Akif Ulu üçüncü ve yine İsmetpaşa İlkokulu öğrencisi Halil Halismaya  dördüncü oldu.

Küçük kızlar kategorisinde ise Mahmut Peşmen İlkokulu öğrencisi Semanur Kanat birinci olurken, Mahmut Peşmen İlkokulu öğrencisi Songül Ergişi ikinci, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nesrin Kayretli ise üçüncü oldu.

Yıldız erkek kategorisinde Fatih Ortaokulu öğrencisi Fatig Özkoçak birinci olurken, Arifegazili Ortaokulu öğrencisi Samet Köylü ikinci, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Hasan Kocabaş üçüncü ve İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdullah E. Uğuç dördüncü oldu.

Yıldız kızlar kategorisinde ise Arifegazili Ortaokulu Şeymanur Uzan birinci olurken, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ayşegül Arıcılıoğlu ikinci, İsmetpaşa Ortaokulu öğrencisi Duygu Halisyama üçüncü ve yine İsmetpaşa Ortaokulu öğrencisi Gezim Ezgi Akburu dördüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun verdi.







İHA

Son Güncelleme: 22.04.2014 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165