Senato Kargı’da toplandı

Hitit Üniversitesi Senatosu Kargı’da toplandı.

12 Ekim 2015 Pazartesi 11:53
Senato Kargı’da toplandı


Hitit Üniversitesi Senatosu Kargı’da toplandı.


Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kargı Kaymakamlığına yaptığı ziyaretin ardından üniversite senatosu ve Kargı Belediye Meclisi Üyeleri ile bir araya geldi. Rektör son olarak Kargı Belediye Başkanlığını ziyaret etti.


Rektör Alkan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.


Üniversite ile ilgili bilgi paylaşımında bulunan  Alkan,  yeni Türkiye, yeni yönetim anlayışıyla günümüz çağının gereksinimleri doğrultusunda Çorum’un tüm paydaşları ile iş birliği içerisinde katma değeri yüksek çalışmalar yapılacağına inancının tam olduğunu belirterek, ilçenin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu anlamda da imkânlar dahilinde ellerinden geldiğince ilçelere verilen desteklerin süreceğini kaydetti.


Üniversitede başarılı çalışmaları ve  gelişmeleri yakından takip ettiklerini, Kargı’nın gelişimi açısından üniversiteden sağlanacak akademik desteğin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.


Kargı Belediye Meclisi Üyeleri ve Üniversite Senato Üyeleriyle birlikte genel değerlendirme yapılan toplantıda, Kargı’nın turizm, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimi açısından her türlü desteğe açık olduklarının altını çizen  Alkan, aynı zamanda sporcu kamplarının Kargı’da kurulabilmesi için çalışmaların yapılmasının gerektiğini, tüm ilçelerde olduğu gibi Kargı’ya da gereken desteği vereceklerini vurguladı.


Yapılan toplantı sonrasında Alkan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i makamında ziyaret etti.


Ziyaretlerinden memnuniyetten duyduğunu belirten Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, üniversitenin son yıllardaki büyük gelişimini ve başarılarını yakından takip ettiklerini belirterek, Kargı’nın gelişimi açısından üniversiteden akademik destek beklediklerini söyledi.

ÜniversiteSenatosu’nun Kargı Belediyesi’nde toplanmasından büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirerek teşekkür eden Zeki Şen, 21-25 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Geleneksel Asırlık Kargı Panayırı’na Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı davet etti.


Üniversitede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulanan Rektör üniversitelerin bulundukları bölgenin gelişimine her anlamda katkı sağlayarak gelişimin öncüsü olduklarını, imkânlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i tebrik etti.

 

Son Güncelleme: 12.10.2015 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.