Şimdilik 2 bin kişilik yurt

4 bin kapasiteli öğrenci yurdu yapılacağı açıklanan Kuzey Kampüse ilk aşamada 2 bin kişilik yurt yapılacak

17 Kasım 2017 Cuma 12:15
Şimdilik 2 bin kişilik yurt

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Sinan Aksu’yu ziyaret etti. Görüşmede KYK Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu da hazır bulundu.

Hitit Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, gerçekleştirilen ziyarette Kuzey Kampüsü’ne ilk aşamada 2000 kişilik yurt yapılması konusu görüşülerek mutabık kalındığı ifade edildi.

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, üniversite hakkında bilgi paylaşımında bulunarak KYK Yurtlarının profesyonel bir yaklaşımla öğrencilere hizmet etmeye devam ettiğini belirtti. KYK’nın sadece konaklama noktasında değil, gerçekleştirilen atılımlarla öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de önemli katkılar sağladığını belirten Alkan, 4000’i il merkezinde olmak üzere ilçelerle birlikte 4500 öğrencinin güzel imkanlarda KYK yurtlarında kaldığını vurgulayarak, öğrencilee sağlanan bu imkanlardan dolayı KYK Genel Müdürü Sinan Aksu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Rektör Alkan, Çorum’un tüm karar vericileri ile ortak hareket sonucunda üniversitenin her geçen gün başarılı çalışmalara imza attığını ve bu başarı grafiğinin artarak devam edeceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.

Öğrencilerin yurt ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden KYK Genel Müdürü Sinan Aksu da, üniversitenin her birimindeki öğretim elemanlarının yurtlara giderek alanları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmalarını KYK olarak çok önemsediklerini ve desteklediklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 17.11.2017 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.