Sosyal Bilimler Borsa'yı gezdi

Sosyal Bilimler MYO öğrencileri Borsa'ya teknik gezi düzenledi

06 Ekim 2017 Cuma 11:33
Sosyal Bilimler Borsa'yı gezdi

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi ve Yerel Yönetimler Programı ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ortak faaliyeti olarak Çorum Ticaret Borsasına teknik gezi düzenlendi.


50 öğrencinin katıldığı  programda Çorum Ticaret Borsasının Ürün Analiz Laboratuvarı ve Seans Odası öğrencilere tanıtıldı.

Toplantı Salonunda Çorum Ticaret Borsası Genel Sekreteri Funda Öztekin’den bilgi alan ve sorularını soran öğrenciler, laboratuvarda gerçekleştirilen ürün analizini de gözlemlediler. Çorum Ticaret Borsası üyesi aynı zamanda TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Kayahan Boztepe borsanın tüccarlara bakan yönü hakkında öğrencilere bilgi vererek sorularını cevapladı.

 



 

Son Güncelleme: 06.10.2017 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.