Sungurlu manzaralı yurt

Sungurlu KYK öğrenci yurdu ay sonunda tamamlanacak.

16 Kasım 2017 Perşembe 10:30
Sungurlu manzaralı yurt

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu yerleşkesine Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yapılan öğrenci yurdunun inşaatı ay sonunda tamamlanacak.

Güney Yapı İnşaat firması yetkilisi Kenan Ahnik, yaptığı açıklamada, binayı ay sonunda teslim edeceklerini söyledi.

Şu an inşaatta 100 işçinin çalıştığını anlatan Ahnik, 8 katlı binada birinci sınıf malzeme kullandıklarını kaydetti. Binanın ısınmasının doğalgaz ile sağlanacağını ifade eden Ahnik, asansörlü olan binada 2 kişilik odalarda öğrencilerin kalacağını vurguladı. 5 yıldızlı otel konforunda olan yurtta banyo ve tuvaletlerin odalarda olduğuna işaret eden Ahnik, 8 milyon 219 bin lira ihale bedeli olan binada şuanda çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Meslek Yüksekokulu yerleşkesinin en yüksek tepesine inşa edilen bina konum olarak eşsiz Sungurlu manzarası bulunuyor. Yüksekokula merdivenle ulaşım sağlayacak öğrenciler, ayrıca boş zamanlarında odalarındaki pencerelerden ilçeyi izleme fırsatı bulacaklar.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir bilen 2017-11-16 10:34:40

gözlerim kamaştı o nasıl manzara bee :))

Avatar
Ankaradan Metin 2017-11-16 13:53:46

Kaç öğrencisi var Sungurlu’nun beş bin varmı ekonomiye katkı sağlar

banner165