Sungurlu Mehmetçik’ten örnek davranış

Sungurlu Mehmetçik İlkokulu müdür ve personeli, okulun dış cephesine kendi imkânlarıyla fayans kapladı.

01 Ağustos 2015 Cumartesi 10:20
 Sungurlu Mehmetçik’ten örnek davranış


Sungurlu Mehmetçik İlkokulu müdür ve personeli, okulun dış cephesine kendi imkânlarıyla fayans kapladı.


Yapılan açıklamaya göre, Okul Aile Birliği imkânlarıyla alınan fayanslar, öğretmenlerin çabalarıyla döşendi. Fayans işinden anlayan Müdür yardımcısı Vahit Helvacı döşeme işini yaparken, personeller de yardım etti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve Şube Müdürleri Şaban Atlı, Yılmaz Karaalp, okul yöneticilerinin ve personelin çabalarını yerinde görmek için okulu ziyaret etti.


Çalışmaları inceleyen Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, “Yöneticilerimizin kendi imkânlarıyla okullarını güzelleştirmek gösterdikleri gayreti öğrenince bu duyguyu birlikte yaşamak istedim. Okullarda, birlik, beraberlik, sevgi, saygı, arkadaşlık duygusu güçlenince başarı geliyor. Okul müdürümüz ve personelini bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum. Bu davranışlarının diğer okullara örnek olmasını umuyoruz.” diye konuştu.



Son Güncelleme: 01.08.2015 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.