Tecrübesini öğrencilerle paylaştı

Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde ‘Tecrübe Günleri’ etkinlikleri çerçevesinde seminer düzenlendi.

18 Nisan 2014 Cuma 15:25
 Tecrübesini öğrencilerle paylaştı


Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde ‘Tecrübe Günleri’ etkinlikleri çerçevesinde seminer düzenlendi.

Seminer Alman Voith Turbo Güç Aktarma Tekniği  Ltd. Sti. (VTTR) firmasında çalışan Hitit Üniversitesi mezunu Makine Yüksek Mühendisi Metin Demirel  tarafından verildi.  Seminer öncesi  Mühendislik Fakültesi  Dekanı  Prof. Dr. Halil Aykul kısa bir konuşma yaparak Demirel’e Çorum’da bulunmasından dolayı teşekkür etti. 

Makine Yüksek Mühendisi Metin Demirel, Almanya'da bulunan ve dünya çapında endüstri ürünleri, raylı sistemler, deniz sistemleri, cadde bölümü ürünleri (ticari araçlar, otobüsler) gibi birçok alanı ve şubelere sahip Voith Şirketler grubunun bir üyesi olarak kurulan Alman Voith Turbo Güç Aktarma Tekniği  Ltd. Sti. (VTTR) firması hakkında bilgiler vererek, Voith Güç Aktarım Sistemleri konusunda bir sunum yaptı. Demirel, sunum sonrasında yapılan soru cevap bölümünde de yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

Yoğun katılımın görüldüğü seminerin son derece verimli geçtiğini belirten öğrenciler, tecrübe günleri etkinliklerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. 






Son Güncelleme: 18.04.2014 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165