TEOG’da devlet okulunun başarısı

TEOG ikinci dönem sınavında, özel kolejlerden beklenen başarı devlet okulundan geldi.

15 Haziran 2015 Pazartesi 13:58
 TEOG’da devlet okulunun başarısı


TEOG ikinci dönem sınavında, özel kolejlerden beklenen başarı devlet okulundan geldi. 120 netle büyük bir başarıya imza atan İnkılap Ortaokulu öğrencisi Betül Biçer, okul idaresi ve okul aile birliği tarafından ödüllendirilirken, 117 net yapan Gamze Sima Armutlu ve 115 net yapan Ümmügülsüm Sondül de başarının ortağı oldular.


Arkadaşları başta olmak üzere okul idaresi ve öğretmenlerine büyük bir gurur yaşatan öğrenciler, aynı zamanda İnkılap Ortaokulu’nun başarı çıtasını da gözler önüne serdi.


Devlet okulunda aldığı eğitimle büyük bir başarıya imza atan 120 net sahibi Betül Biçer ve 117 net sahibi Gamze Sima Armutlu ve 115 net yapan Ümmügülsüm Sondül, Okul Müdürü Osman Şenoğlu, Müdür Yardımcısı İlhan Tekeli ve Okul Aile Birliği Başkanı Metin Canpolat tarafından ödüllendirildi.


Canpolat öğrencilere teşekkür etmenin yanısıra, onlara başarı yolunda büyük emekler sarfeden öğretmenlerini ve öğrencilerin ailelerini de tebrik ettiğini ifade ederek, “Çocuklarımız bu başarısıyla, devlet okullarında okuyan öğrencilerin böyle bir başarı sergileyemeyeceği, başarının sadece özel okullara ait olduğu algısını da yıkmış oldu. Başarıları ile bizleri gururlandırdıkları gibi tüm öğrencilerimizi de yüreklendirdiler.” dedi.




Son Güncelleme: 15.06.2015 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.