TEOG’un 8 birincisi bu okuldan

23 Nisan Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bülent Girgin, 2014-2015 eğitim öğretim yılında...

04 Şubat 2015 Çarşamba 10:12
 TEOG’un 8 birincisi bu okuldan


23 Nisan Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bülent Girgin, 2014-2015 eğitim öğretim yılında, okul olarak  TEOG 1 başarı sonuçlarında Çorum'da bir ilke imza attıklarını söyledi.


Girgin, TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayan 8 öğrencileri olduğunu ve dereceye giren öğrencilerin okul yönetimi tarafından altınla ödüllendirildiğini belirtti.


Başarılarından dolayı öğrencilerini tebrik eden Girgin, “23 Nisan Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak başta Okul Müdürümüz Cenap Tozlu’ya, okul yönetimine ve emeği geçen saygıdeğer öğretmenlerinize teşekkürlerimi sunuyorum. Okulumuzda, eğitim yönetimi ve kalite anlayışının her geçen sene artarak devam ediyor olması ve olumlu yönlerdeki değişmeler biz velileri mutlu ediyor.” dedi.


23 Nisan Ortaokulu’nun Çorum'da en başarılı okullar arasında yer aldığını söyleyen Girgin, sadece akademik başarıda değil sosyal, sportif  sanatsal başarıda da Çorum'da söz sahibi olduklarını söyledi.


Basketbolda Yıldız Erkeklerde il birincisi olduklarını da belirten Girgin, hiçbir başarının tesadüf olmadığını, öğrenci, okul ve veli üçgenin başarı için önemli olduğunu vurguladı.




Son Güncelleme: 04.02.2015 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.