Terörün gerçek yüzünü gördüler

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine, ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ konulu konferans verildi.

16 Aralık 2014 Salı 11:31
 Terörün gerçek yüzünü gördüler


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine, ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ konulu konferans verildi.


Çorum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi tarafından verilen konferansın açış konuşmasını yapan Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Atakcan, “Gençliğimizin terör örgütlerinin hedefinde olduğu bir dönemde gençlerimizin terör örgütlerine karşı bilinçlendirilerek önlem alınmasını önemsiyor, yaptıkları bu önemli projeden dolayı İl Emniyet Müdürlüğümüze ve konferansa konuşmacı olarak katılan Terörle Mücadele Şubesi memuru Aziz Duman Bey'e çok teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerim etrafınızın  terör tehlikesiyle çevrildiği bu zamanda hayatınızın her aşamasında sizlere faydalı olacak bilgilerin verileceği konferansı dikkatlice dinlemelisiniz. Hiçbir sebep devletimize ve milletimize karşı terör eylemi için gerekçe olamaz , hiç bir şey sizlerin hayatında ve geleceğinden daha değerli olamaz. Hiç kimse sizlere ailenizden  ve devletimizden daha çok değer veremez. Bu bilinçle masum kalplerinizde hiç bir kötülüğe ve teröre yer vermeyiniz.” dedi


Terörle Mücadele Şubesi memuru Aziz Duman, öğrencilerine terör örgütlerinin iç yüzünü ve gerçek amaçlarını, terör örgütlerinin çalışmaları ve insanları nasıl kandırdıkları konularını içeren sunusunu gerçekleştirdi. Özellikte sunumda yer alan, örgüt tarafından kandırılarak dağa çıkan üniversiteli bir genç kızın ailesine yazdığı pişmanlık mektubu  ve tertemiz çocukları terör örgütü tarafında kandırılan ailelerin çocukları için nasıl feryat ettiklerini anlatan video sunumu öğrencileri oldukça etkiledi.


Konferansın sonunda bütün öğrenciler, projeye tam destek verdiklerini ve bu konuda bilinçlendiklerini  belirttiler.





Son Güncelleme: 16.12.2014 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165