'Tüm okullar böyle olmalı'

Geldiği Çorum'da Ulukavak Anaokulu'nu ziyaret eden Genel Müdür Gül, okulda gördüklerinden memnun kaldı

22 Eylül 2018 Cumartesi 10:09
'Tüm okullar böyle olmalı'

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Nezir Gül ziyaret ettiği Ulukavak Anaokulu’na görünce, tüm eğitim camiasının aynı kaliteyi ve ivmeyi yakalaması gerektiğini söyledi.

Okul kapısında Ertuğrul kostümü ve yöresel kostüm giyen minikler tarafından karşılanan Nezir Gül, okulda yapılan kodlama çalışması ile ilgili bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan’ın eşlik ettiği ziyarette, Milli Eğitim Müdürü Büyük, Çorum’da okul öncesinde kodlama eğitiminin ilk kez Ulukavak Anaokulu tarafından başlatıldığını, geçen yıldan itibaren de tüm anaokullarında uygulanmaya başlandığını aktardı.

Okulu gezdikten sonra idareci ve öğretmenlerle sohbet eden MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Gül, maaş karşılığı yapması gereken işleri herkesin bir şekilde yerine getirdiğini ifade ederek, “Önemli olan yaptığımız işe kendimizden bir şeyler katabiliyor muyuz? Mesai dışı vakit ayırarak gönülden neler yapıyoruz? Sayın Büyük, Çorum’da okul öncesi öğretmenlerinin her daim işe hazır olduğunu söylüyor. Okulunuzda da gönülden yapılmış güzel işler var. İşte tüm eğitim caimasında bunu yakalamalıyız” diye konuştu.

Gül daha sonra öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-09-22 18:34:04

Okul Müdürü arkadaşı tebrik ediyorum. Milli eğitim acaba bir ödül verdi mi

banner165