TÜMSİAD Rektör’ü kutladı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ve...

02 Temmuz 2015 Perşembe 11:24
 TÜMSİAD Rektör’ü kutladı


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.


Üniversite sektör iş birliği konsepti içerisinde kurumlar arasındaki iş birliğinden ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkan, STK’ları üniversitenin en önemli paydaşı olarak gördüklerini, üniversite ve şehrin gelişimi adına STK’larla her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Üniversitenin eğitim faaliyetleri beraberinde Çorum’da tüm paydaşlarıyla yakın bir diyalog kurduğunu ve şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da  pek çok alanda iş birliği yapmak istediklerini belirten  Alkan, bu konudaki gayretlerinden dolayı TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç başta olmak üzere tüm TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


Rektör Prof. Dr. Alkan’ın tekrar rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, üniversitede yaşanan hızlı gelişmeleri çok yakından memnuniyetle takip ettiklerini kaydetti. Kılıç, TÜMSİAD’ın üniversite ile yapılacak her türlü iş birliğine hazır olduğunu kaydetti.




Son Güncelleme: 02.07.2015 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.