Uluslararası Öğrenci Festivali’ne hazırlık

Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü 2. Uluslararası Öğrenci Festivali’nin hazırlıklarına başladı.

17 Kasım 2014 Pazartesi 08:45
 Uluslararası Öğrenci Festivali’ne hazırlık


Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü 2. Uluslararası Öğrenci Festivali’nin hazırlıklarına başladı. Bu sene çeşitli öğrenci değişim programları ile Hitit Üniversitesi’ne gelen yabancı uyruklu öğrencilerin ve Aktif Yaşam Kulübü Üyelerinin katılımıyla Veli Paşa Konağı Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilk toplantı yapıldı.


Toplantıya katılan çok sayıda yabancı uyruklu öğrenci ile tanışma ve kaynaşma ortamı sağlandı. Öğrencilere festival hakkında fikir sahibi olabilmeleri için geçen sene ilki düzenlenen Uluslararası Öğrenci Festivali’nin videoları izletildi.


Uluslararası Öğrenci Festivali’nde de yer alan Mushfig Abdullayev yaptığı konuşmada ‘’ Geçen sene provalarda ve sahnede çok keyifli dakikalar geçirdik, oldukça samimi bir ortamdı. Güzel arkadaşlıklar kurduk ve dil, din, ırk fark etmeksizin tek yürek olduk. En güzel şekliyle kültürümüzü sizlere tanıtmak için elimizden geleni yaptık. Festival’de katkıları olan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ a ve Aktif Yaşam Kulübü Danışmanı Doc. Dr. Cemil Hakyemez’e ve Aktif Yaşam Kulübüne her şey için teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Daha sonra yabancı uyruklu öğrencilerin sorularını cevaplayan Aktif Yaşam Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Recep Ceylan, “Amacımız kültürünüzü tanıtmanızda size yardımcı olmak ve hayatınızda her daim hatırlayacağınız güzel bir Çorum anısı bırakmaktır. Ayrıca bu programdan sonra ülkenize döndüğünüzde ‘Çorum’da ne yaptınız? ’ sorusuna gururla kendi kültürümüzü tanıttık diyebileceksiniz.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 17.11.2014 08:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165