Üniversite öğrencilerine ulaşım duyurusu

Hitit Üniversitesi öğrencilerinin okullarına ulaşımda sıkıntı yaşamaması için tedbir alındığı açıklandı.

17 Ekim 2018 Çarşamba 23:32
Üniversite  öğrencilerine ulaşım duyurusu

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilerin ulaşım hizmetlerinde sorun yaşamaması için gereken düzenlemenin asgari düzeyde yapıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, “Başta II. öğretim öğrencilerimiz olmak üzere, öğrencilerimizin ulaşım hizmetleri konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için Çorum Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde, otobüs hareket saatleri olabildiğince öğrencilerimizin birimlerimizde ders çıkışlarına göre ayarlanmıştır. Öğrencilerimiz ve tüm idari ve akademik personelimiz, ilimizdeki halk otobüslerinin hareket saatlerine ve güzergâh bilgilerine, Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün http://ulasim.corum.bel.tr web adresinden ulaşabilmektedirler. İlgili öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimize önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 18.10.2018 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.