Üniversiteden duyurular

Hitit Üniversitesi tiyatro, sempozyum ve bilimsel panel etkinliklerinin duyurusunu yaptı.

18 Aralık 2014 Perşembe 11:36
 Üniversiteden duyurular


Hitit Üniversitesi tiyatro, sempozyum ve bilimsel panel etkinliklerinin duyurusunu yaptı.


‘Boş Sandalye’ sahnelenecek


Hitit Üniversitesi Tiyatro Kulübü ile İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Lojistik Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen günümüz gençliğinin ailesi ve toplumla yaşadığı sıkıntıları alan ‘Boş Sandalye’ adlı oyun 19 Aralık 2014 Cuma günü, saat: 14.00 ve 20.00’de, 20 Aralık 2014 Cumartesi günü, saat:20.00’de  Devlet Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek.


‘Tarladan Sofraya Altın Başağın Hikayesi’


Hitit Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan ‘Tarladan Sofraya Altın Başağın Hikayesi’ isimli sempozyum 23 Aralık 2014 Salı günü Rektörlük Konferans Salonu’nda saat: 08.30’da gerçekleştirilecek.


‘Kuzey-Orta Anadolu'da Erken Zerdüştlük İzleri: Amasya Kazılarından Güncel Bulgular’


 ‘Kuzey-Orta Anadolu'da Erken Zerdüştlük İzleri: Amasya Kazılarından Güncel Bulgular’ başlıklı konferans, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi ve Amasya Oluz Höyük Kazıları Başkanı Doç. Dr. Şevket Dönmez’in katılımıyla Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda 18 Aralık 2014 Perşembe günü saat:15:00'de gerçekleştirilecek.


Bu arada Hitit Üniversitesi Koordinasyon Birimi de şu duyuruyu yaptı:


“Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Çağrısı, öğretmenlere; öğrencilerde ve toplumda bilime ve bilimsel konulara ilişkin olumlu tutum geliştirilmesi amacıyla, kendi branşlarına ve genel olarak öğretmenlik mesleğine özgü yenilikçi yaklaşım, strateji, yöntem ve tekniklerin etkileşimli olarak kazandırılmasını amaçlar.


4005 programında yürütücü olabilmek için aşağıdaki şartlardan en az bir tanesi sağlanmalıdır;


i) En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak ve bir üniversitede tam zamanlı akademik personel kadrosunda bulunmak,


ii) En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak, bir kamu kurum/kuruluşunun tam zamanlı personel kadrosunda bulunmak ve en az 5 yıl tam zamanlı öğretmenlik tecrübesine sahip olmak.


Başvuru belgeleri bir (1) nüsha basılı kopya ve bir (1) CD/DVD veya harici bellek ile 26 Aralık 2014 mesai bitimine kadar TÜBİTAK’a ulaştırılmalıdır.


Posta ve kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.


• 4005- Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Çağrı Metni


• 4005-Sıkça Sorulan Sorular


Proje başvuruları aşamasında kullanılacak belgeler:


• 4005-Proje Öneri Formu ve Ekleri


Değerlendirme süreci ile ilgili belgeler:


• 4005-Değerlendirme Süreci


• 4005-Değerlendirme Kriterleri


Yönetmelik ve Esaslar:


• Bilim ve Toplum Proje ve Etkinliklerine İlişkin Yönetmelik


• İdari ve Mali Esaslar


Başvurular ile ilgili sorularınız için forum.tubitak.gov.tr web adresinden Bilim ve Toplum Dairesi Başkanlığı linkini kullanabilirsiniz.


İletişim: bt4005@tubitak.gov.tr”



Son Güncelleme: 18.12.2014 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.