'Vatandaş Memnuniyeti' eğitimi

Çorum Belediyesi personeline vatandaş memnuniyeti konulu eğitim semineri verildi

04 Aralık 2017 Pazartesi 12:34
'Vatandaş Memnuniyeti' eğitimi

Çorum Belediyesi, personeline yönelik eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozlağan tarafından verilen ‘Vatandaş Memnuniyeti’ konulu seminere il ve ilçelerden katılım olduğu belirtildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların öncelikle kendilerini o kuruma ait hissetmesi gerektiğini ve vatandaşlara çalıştığı kurumun bir parçası olmanın gerektirdiği hassasiyet ve güler yüzle davranması gerektiğini belirten Prof. Dr. Bozlağan, vatandaşa güler yüz göstermenin kurum imajına olan etkilerinden ve vatandaşlar nezdinde bıraktığı güzel intibadan örnekler sundu. Bozlağan, “İnsanlar memnuniyetsizliklerini 70 kişiyle, memnuniyetini 7 kişiyle paylaşır. İşte bu sebepten çalıştığınız kurumun vatandaşla olan irtibatını sizler sağlıyorsunuz. O yüzden her daim vatandaşa karşı güler yüzlü ve anlayışlı olun. Kurumunuzun kötü bir imajının oluşmasına izin vermeyin” dedi.

Bozlağan, herkesin işini severek yapması gerektiğinin altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.