Velilere şükran ziyareti

Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL), ‘Velileri ile buluşuyor’ adlı bir proje gerçekleştirdi.

31 Ocak 2015 Cumartesi 16:07
 Velilere şükran ziyareti


Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL), ‘Velileri ile buluşuyor’ adlı bir proje gerçekleştirdi. Proje kapsamında okul idarecileri, öğrencilerin ailelerini ziyaret ederek, hem okul, hem de öğrencinin eğitim durumu hakkında görüşüyorlar. Proje ile; idarecilerin okulu velilerin gözünden görüp değerlendirme fırsatı bulması, ayrıca veli ve öğrencilerin okuldan beklentilerinin tespit etmesi amaçlanmaktadır.


Okul idaresinden yapılan açıklamada, proje kapsamında son olarak Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi olan Mahmut Can’ın ailesi ziyaret edildi. Elektrikli sandalyesi eğitim-öğretim hayatına azimli bir şekilde devam eden Mahmut Can’ın bütün zorlukları göğüslemesine destek olan ailesine teşekkür edildi.


Okul Müdür Başyardımcısı Bekir Tokgöz İHL’yi tercih ederek çocuklarını İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim görmelerini isteyen velilere teşekkür etmek amacıyla ziyaretler düzenlediklerini söyledi. Tokgöz, “Eğitimin önemli sacayaklarından biri olan aileyi de sürece dahil ediyoruz. Dönem boyunca okula devam eden öğrencilerimiz şimdi okullarının kendilerine geldiğini görüyor. Böylece okulların hep gidilen yer olmadığını, bazen de okullarının kendilerine geldiğini müşahede ediyorlar.  Tatillerinin verimli geçip geçmediğini, okulu ne kadar özlediğini, okulundan ikinci dönemde beklentilerini ve ailenin okul hakkındaki izlenimlerini öğrenerek eksiklerimizi görme fırsatı buluyoruz. Okulumuza gelen her öğrenci bir değerdir. Bu değerler ne kadar güzel işlenirse ülkemiz, milletimiz, okulumuz ve ailelerimiz için o kadar önemli bir iş gerçekleştirilmiş oluruz. Bugün 9. sınıf öğrencilerimizden elektrikli sandalyesi ile bütün zorlukları göğüsleyerek öğrenimine devam eden Mahmut Can'ı ve ailesini ziyaret ettik. Sıcak ev ortamı ve İmam Hatip Lisesi’ne olan ilgileri bizi ziyadesi ile memnun etmiştir.” dedi.


Açıklamada, Mahmut Can ve ailesinin de ziyaretten son derece memnun olduklarını ve okul idarecilerine teşekkür ettikleri bildirildi.



Son Güncelleme: 31.01.2015 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.