Yaz Kur’an kursuna coşkulu kapanış

Boğazkale İlçe Müftülüğü’ne bağlı yaz Kur’an kurslarının 2015 yılı kapanış programı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

27 Ağustos 2015 Perşembe 12:49
 Yaz Kur’an kursuna coşkulu kapanış


Boğazkale İlçe Müftülüğü’ne bağlı yaz Kur’an kurslarının 2015 yılı kapanış programı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.


Geçtiğimiz Perşembe günü pazar yeri meydanında halkın yoğun katılımıyla düzenlenen program, İstiklal Marşı ve Çorum Valilik Mescidi İmam Hatibi Mustafa Karahan’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.


Programın açış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Yüksel Çelik, yaz Kur'an kurslarının önemini vurgulamak için bu programın tertip edildiğini, çocukların yaz kurslarında çok şey öğrendiklerini ve bu program sayesinde öğrendiklerini paylaşacaklarını söyledi. 


Program, ilçenin farklı Kur'an kurslarından katılan öğrencilerin hadis-i şerif, ilahi, tiyatro gösterileri, şiir sunumları ve semazen gösterileri ile devam etti.


Yaz Kur'an kursları kapanış programına Çorum Müftü V. Ahmet Süzen, Boğazkale Garnizon Komutanı Yakup Akmeşe, Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Öğrencilerin hep birlikte ‘Camiye Gidiyoruz’ ilahisini söylemesi ile program sona erdi.



Son Güncelleme: 27.08.2015 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165