Yaz Kursları sona erdi

Çorum Belediyesi tarafından 24 Haziran’da Gençlik Merkezlerinde başlatılan Yaz Kursları...

27 Ağustos 2015 Perşembe 13:09
Yaz Kursları sona erdi


Çorum Belediyesi tarafından 24 Haziran’da Gençlik Merkezlerinde başlatılan Yaz Kursları, 22 Ağustos Cumartesi Günü sona erdi. 5 bin 596 öğrenci yaz kurslarını başarıyla tamamladı.


Çorum Belediyesi’nin, açmış olduğu yaz kursları sayesinde öğrencilerin yaz tatilini daha verimli ve daha eğlenceli geçirdiğini ifade eden Muzaffer Külcü, "Gençlik Merkezlerimizde eğitime destek kursları, sanat ve yetenek kursları, spor kursları, Kur'an-ı Kerim dersleri gibi çok sayıda alanda öğrencilerimize kurslar verdik. Gitar bağlama, akıl oyunları, mental, drama, model uçak, fen bilgisi, matematik, Türkçe, İngilizce ve sosyal bilgiler alanlarında kendilerini geliştirmek isteyen gençlerimiz de bu merkezlerimize gelerek buralardan istifade ettiler. Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yarınlara hazırlıyoruz." dedi ve 2016 yılı yaz döneminde bu sayının artmasını temenni ettiklerini vurguladı. 




Son Güncelleme: 27.08.2015 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.