YKS açıklandı, şimdi sıra kayıtta

Binlerce gencin ve ailelerinin heyecanla beklediği YKS yerleştirme sonuçları açıklandı

31 Ağustos 2018 Cuma 12:34
YKS açıklandı, şimdi sıra kayıtta

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar, ÖSYM'nin "sonuc.osym.gov.tr" adresinden öğrenilebilir.

Binlerce gencin ve ailelerinin merakla beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar ÖSYM'nin "sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden açıklanan yerleştirme sonuçlarını TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-7 Eylül, elektronik kayıtlar ise 3-5 Eylül arasında yapılacak. Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan belgelere ve tarihe göre işlem yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-09-01 13:13:33

Hitit Üniversitesinin boş kontejanlarını kimse görmüyor. Serdar Kılıçkaptan döneminde laf edenler, şimdi adeta 3 maymunu oynuyor. Uyan ÇORUMLU Üniversite ne hale geldi